Prijs & Regels

PRIJS & REGELS


Prijzen

 

Hieronder vindt u een prijsindicatie van verschillende rassen. Ik hanteer een uurtarief van € 50. De tarieven voor het trimmen van uw dier kunnen erg variëren. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de conditie van de vacht en het gedrag van uw dier. Onderaan deze pagina leest u hier meer over.


De prijzen hieronder zijn vanaf prijzen


Australian Shepard

€ 90,00

Boomer tot 7kg

€ 67,50

Boomer tot 12kg

€ 75,00

Border Collie

€ 92,50

Bouvier

€ 120,00

Chihuahua korthaar  

€ 40,00

Chihuahua langhaar  

€ 50,00

Cavelier King Charles Spaniël

€ 68,50

Duitse Herder

€ 90,00

Dashond korthaar kaninchen/dwerg

€ 45,00

Dashond langhaar kaninchen/dwerg

€ 55,00

Dashond korthaar standaard  

€ 50,00

Dashond langhaar standaard  

€ 60,00

Doodle mini (tot 43cm)   

€ 85,00

Doodle medium ( 43-52 cm )  

€ 105,00

Doodle standaard ( 52-62 cm)

€ 115,00

Doodle standaard extra groot ( vanaf 62 cm )

€ 130,00

Dwergkees   

€ 70,00

Dwergschnauzer 

€ 69,00

Engelse Cocker Spaniël  

€ 85,00

Flatcoated Retriever   

€ 87,50

Golden Retriever  

€ 87,50

Labrador

€ 60,00

Maltezer

€ 67,50

Newfoundlander

€ 130,00

Poedel Middenslag

€ 95,00

Poedel Standaard

€ 107,00

Poedel Toy

€ 70,00

Poedel dwerg

€ 85,00

Shih-Tzu

€ 67,50

Stabijhoun

€ 87,50Nagels knippen (losse behandeling)

€ 10,00

Staat uw ras er niet tussen bel dan voor een prijsopgave.


Klitten bij uw dier


Als uw dier klitten heeft kan dit in sommige gevallen nog uitgeborsteld worden. Dit doe ik alleen als dit niet te pijnlijk is voor uw dier. Hier gaat veel tijd en energie in zitten, zowel voor het dier als voor de trimster. Om deze reden rekenen ik een uurtarief van €60 euro voor ontklitten.


Vervilting bij uw dier


Een dier die vervilt wordt binnengebracht kan niet meer worden ontklit. Dit is allemaal in het belang van uw dier, want ook bij mij staat het welzijn van uw dier voorop. In dit geval wordt het vilt weggeschoren, maar ook dit is niet zonder risico’s. Hier gaat veel extra tijd in zitten en daarbij brengt dit veel slijtage toe aan het materiaal. Om deze redenen wordt er per trimbeurt toeslag in rekening gebracht. Dit is gebaseerd op de ernst van het vilt en de grootte van uw dier.


Deze toeslag begint bij een minimum van €40,-Huisregels

 

Graag wil ik dat je bezoek met je hond(en) voor iedereen zo aangenaam mogelijk verloopt. Ik wil je dan ook vragen om onderstaande punten door te lezen en te respecteren. Kleine moeite, groot plezier.

 

 • Hond aangelijnd naar de trimsalon brengen
 • Zorg dat je hond voldoende gegeten heeft, de behandeling kost energie
 • Laat je hond van tevoren uit, zodat hij zijn behoeften heeft gedaan. Een trimbehandeling kan een paar uur duren en het is vervelend als hij zo lang zijn behoefte moet ophouden. Maak je hond niet extra moe voor de behandeling, aangezien de behandeling zelf al veel energie kost
 • Indien de hond zijn behoefte doet op het grasveld voor de trimsalon verzoek ik je om dit netjes in een zakje op te pakken en in de afvalbak tegenover de salon te gooien. Dit om klachten van omwonenden te voorkomen
 • Geef aan als er bijzonderheden zijn bij je hond. Indien je hond loops is, last heeft van vlooien, eventuele wondjes, gevoelige plekken, allergieën etc. Dan hoor ik dat graag zodat ik er tijdens de behandeling rekening mee kan houden
 • Kom niet veel eerder dan de afgesproken tijd om je hond weer op te halen. Bij het zien van de baas worden de meeste honden erg onrustig, omdat zij graag naar de baas toe willen. Dit maakt het lastig om de laatste puntjes op de i te zetten
 • Een afspraak verzetten is geen probleem, maar doe dit a.u.b. uiterlijk 2 dagen van tevoren. Binnen 24 uur van tevoren kunnen er kosten in rekening worden gebracht
 • Is je hond geen ras maar een kruising of staat je ras er niet tussen, wordt deze ingedeeld volgens vachtype en grootte

Privacy


Privacyverklaring in het kader van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)


Ik kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van mijn diensten op deze site beschreven, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier heeft verstrekt.


Ik kan de volgende persoonsgegevens van u verwerken:

 • Uw voor- en achternaam
 • Uw adresgegevens
 • Uw telefoonnummer
 • Uw e-mailadres
 • Uw IP-adres


Waarom heb ik de gegevens van u nodig


Ik verwerk uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of u schriftelijk per e-mail  te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan ik uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht.


Hoe lang worden uw gegevens bewaard?


Ik bewaar uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.


Delen van uw gegevens met derden


Ik verstrek uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.


Analyse websitebezoek


Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Deze informatie wordt gebruikt om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. Deze bezoekgegevens worden gemeten en bijgehouden met behulp van eigen servers. Geen derde partijen worden hierbij ingezet.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen


U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@degroomery.nl. Ik zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.


Beveiliging


Ik neem de bescherming van uw gegevens serieus en zal passende maatregelen nemen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging over de verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op.